De fotograaf

Lianne Vis fotografie

The Bigger Picture

Fotoshoot en trouwfotografie Dordrecht en omstreken                           

Lianne Vis fotografie

Hippe, ongedwongen en ontspannen fotografie waarbij creativiteit de ruimte krijgt.WerkwijzeIk werk in journalistieke stijl. Dat betekent: ik probeer met behulp van een onopvallende en niet-storende werkwijze jullie verhaal goed vast te leggen. Het verschil met traditionele (trouw)fotografie is dat de nadruk van de reportage niet op geposeerde foto's ligt maar op het vastleggen van de bepalende momenten van de dag en de foto's te presenteren als een verhaal.

Niet alleen bij trouwfotografie, maar ook bij familie fotoshoots, vriendinnenshoots en portretfotografie geeft dat het beste resultaat.TrouwfotografieElke bruiloft is uniek, en juist de details maken het verschil. Door hier aandachtig naar te kijken geef ik jullie een compleet beeld van de hele dag, de emoties en kleine grappige momenten die jullie zelf misschien in alle spanning zijn ontgaan.

Wil je een afspraak maken? Dat kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen.

 Studiofotografie of fotografie op locatie


Ik ben een voorstander van fotografie op locatie, juist omdat deze setting zich perfect leent voor een niet-geposeerde foto.

Je mag deze locatie uiteraard zelf bepalen. Ik ben niet nadrukkelijk aanwezig en regisseer zo min mogelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat ik jullie aan je lot overlaat.

Waar nodig stuur ik een beetje bij en ik denk altijd met jullie mee.


Wanneer jullie toch liever naar de studio komen of omdat we moeten uitwijken als het weer niet meewerkt, zorgen we gewoon samen voor een leuke sfeer.


Die goede foto komt er hoe dan ook!


De studiofotografie vindt plaats in de studio aan de Groenmarkt in Dordrecht, in het Vernuft.

Als je een lifestyle reportage wilt boeken mag je zelf de locatie bepalen, maar als je tips nodig hebt kun je me altijd benaderen. Ik denk graag mee over een geschikte locatie.

Op de betreffende pagina vind je  slideshows, die kun je aanklikken en de foto's bekijken.© Copyright. All Rights Reserved.