Trouwfotografie Dordrecht en omstreken

Lianne Vis fotografie

The Bigger Picture


Trouwfotograaf in Dordrecht en omstreken

Journalistieke trouwfotografie


De trouwdag zelf is al spannend genoeg, daarom focus ik als trouwfotograaf juist op een ontspannen sfeer. In een prachtig digitaal trouwalbum leg ik jullie complete verhaal vast, inclusief details die jullie misschien zijn ontgaan.


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als jullie geïnteresseerd zijn, mail me dan voor een kennismakingsgesprek.

Dit kan zowel bij jullie thuis als bij mij in de studio aan de Prinsenstraat 34 in Dordrecht. Ik laat een aantal voorbeeldalbums zien zodat jullie goed kunnen aangeven wat jullie wensen zijn. We maken een duidelijke planning die ik na afloop van ons gesprek naar jullie zal terugkoppelen.

Zo weten jullie van tevoren precies wat jullie op de dag zelf qua bruidsfotografie te wachten staat.


Mijn stijl

Ik houd van frisse, spontane, niet-geposeerde trouwfotografie met een flinke dosis humor. Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond, maar let altijd op de details en pure emoties. Ik werk in journalistieke stijl. Dat betekent: ik probeer met behulp van een onopvallende en niet-storende werkwijze jullie verhaal goed vast te leggen. Het verschil met traditionele trouwfotografie is dat de nadruk van de reportage niet op geposeerde foto's of groepsfoto's ligt maar op het vastleggen van de bepalende momenten van de dag en de foto's te presenteren als een verhaal.

Het is júllie dag. Het is mijn taak als trouwfotograaf om deze dag zo vast te leggen in een reportage dat jullie er samen nog lang van kunnen nagenieten.


Wat krijg je?

Als jullie een digitaal trouwalbum bestellen, kun je ervan uitgaan dat je het beste van het beste krijgt.

Ik vul dan een digitaal lay-flat album met 40 pagina's van jullie mooiste trouwfoto's.


Je krijgt er bovendien gratis een USB-stick met alle beelden in hoge resolutie bij. Maximaal 8 weken na jullie trouwdatum wordt het trouwalbum samen met de USB-stick bij jullie afgeleverd. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, verwijs ik jullie naar de contactpagina.


Tips

Inmiddels heb ik als trouwfotograaf met een aantal enthousiaste Dordtse ondernemers samengewerkt die ik van harte kan aanbevelen:


Olga Skledar is de aangewezen persoon om je te laten stralen met het perfecte bruidskapsel en de juiste visagie:

 www.eyecatcherdordrecht.nl


Voor een prachtige, overheerlijke bruidstaart of cupcakes aangepast aan jullie wensen moet je zeker eens kijken op

www.miekiescupcakes.nl


Daniëlle Figee kan jullie helpen aan feestversiering met een persoonlijke touch. Pompons, vlaggenlijnen met jullie boodschap, schattige accessoires voor de bruidsmeisjes en veel meer vind je op:

www.stofjesenlintjes.nl

© Copyright. All Rights Reserved.